onsdag 10 november 2010

Busig, självständig, företagsam dockmamma!!


Oj, oj, oj vad det blir långt mellan inläggen nu....tiden räcker inte till helt enkelt!!

Tilda är en stor tjej nu, om ett par veckor fyller hon tre hela år, tänk vad tiden rusar.....busig som jag vet inte vad och så väldigt medveten om allt som händer! Företagsam är ett annat mycket passande namn på lillfian. Är hon sugen på frukt då tar hon en stol och kör fram den till diskbänken där fruktskålen står och förser sig själv. Med en stol man kan flytta runt når man dessutom alla roliga/farliga grejor mamma och pappa tror att de satt utom räckhåll!
På förskolan berättade de häromdagen att de hittat henne sittande i vasken i målarrummet med kranen spolandes för fullt! Jag avundas inte de som fick äran att ta hand om sjöslaget efteråt!!! ;)


En riktig liten dockmamma är hon, har jämt en docka under armen och är mycket mån om att dockan ska få vara med på allt. I kväll vid nattningen sjöng vi favoritsången "trollet i struten" Tilda hade dockan i knät och då tog hon tag i dockans armar så dockan tecknade i stället....urgulligt!!

1 kommentar:

johanna sa...

Ni är så välkomna! Nu är vi iochförsig mitt uppe i flytt men ni hittar väl ut till bjuv också :) Så stor Tilda har blivit! en riktig liten madame! kraam från johanna